63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İçişleri Bakanı Çiftçi: Soruşturma başlatıldı, mülkiye müfettişi görevlendirildi

Van’ın Saray ilçesinde 5 yaşındaki çocuğun sahipsiz köpeklerin saldırısı sonucu hayatını kaybetmesinin ardından İçişleri Bakanlığı adli ve idari soruşturma başlattı.

İçişleri Bakanı Çiftçi: Soruşturma başlatıldı, mülkiye müfettişi görevlendirildi
Paylaş:

İçişleri Bakanı Çiftçi, Van’ın Saray ilçesinde meydana gelen ve 5 yaşındaki Hamza Özsoy’un hayatını kaybettiği olayla ilgili açıklama yaptı.

Bakan Çiftçi, olaydan derin üzüntü duyduklarını belirterek, tedavisi devam eden Ayaz Özsoy’a acil şifalar diledi.

Açıklamada, sahipsiz hayvanlara ilişkin mevcut yasal düzenlemelerin titizlikle uygulanmasının kamu düzeni ve vatandaşların can güvenliği açısından zorunlu olduğu vurgulandı.

Olayda ihmali ya da kusuru bulunan kişi veya kişiler hakkında gerekli adli ve idari süreçlerin başlatıldığı belirtilirken, İçişleri Bakanlığı tarafından mülkiye müfettişi görevlendirildiği açıklandı.

Bakan Çiftçi, soruşturma sürecinin yakından takip edileceğini ifade ederek, hayatını kaybeden çocuk için taziye dileklerini iletti ve ailesine sabır diledi.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.