63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

IEEE Öğrenci Topluluğu, ″Yılın En İyi Çıkış Yapan Öğrenci Kolu″ ödülünü kazandı

Düzce, 17 Aralık (Hibya) - Düzce Üniversitesi öğrenci topluluklarından Elektrik-Elektronik Mühendisleri Enstitüsü (IEEE) Topluluğu, IEEE Türkiye tarafından "Yılın En İyi Çıkış Yapan Öğrenci Kolu" ödülünü kazandı.

IEEE Öğrenci Topluluğu, ″Yılın En İyi Çıkış Yapan Öğrenci Kolu″ ödülünü kazandı
Advert
Paylaş:

Kuruluşunun ardından kısa bir süre içerisinde global bağlantılarını tamamlayarak küresel bir topluluk haline gelen Düzce Üniversitesi IEEE Öğrenci Topluluğu; bu dönemde konferans, seminer, eğitim, teknik gezi ve workshoplar gibi birçok etkinlik gerçekleştirdi.

Topluluk çatısı altında, TEKNOFEST Model Uydu Yarışması, Tarımsal İnsansız Kara Aracı ve Kablosuz Haberleşme Yarışması için takımlar kuruldu. Yarışma takımlarının gerçekleştirdiği yoğun AR-GE çalışmaları ile karşılaşılan problemlere özgün çözümler üretildi. Kablosuz Haberleşme Yarışması raporlarında derece elde edilerek finale kadar yükseldi.

Bu dönem, önceki dönemde kurulan üç yarışma takımının yanında, Çip Tasarım Yarışması ve Uluslararası Efficiency Challenge olmak üzere iki yeni takım daha kurarak mühendislik öğrencilerinin becerilerini geliştirmelerine fırsat tanıyan IEEE Öğrenci Topluluğunun Başkanı Aslı Köse, önceki dönemde gerçekleştirilen etkinlikleri arttırarak elde ettiğimiz başarıların sürekliliğini hedeflediklerini ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.