63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Benin Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Bakari ile görüştü

Jerusalem, 19 Ocak (Hibya) – İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Benin Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Olushegun Adjadi Bakari ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Benin Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Bakari ile görüştü
Advert
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Benin Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Olushegun Adjadi Bakari ile telefonda görüştüklerini açıkladı.

Rehinelerin serbest bırakılmasına ilişkin çerçeve hakkında muhatabına güncelleme yaptığını ve Benin'deki son terör saldırısıyla ilgili taziyelerini ilettiğini belirten Saar, şunları söyledi:

“Terörizm her iki ulusumuz için de ortak bir tehdittir. Meslektaşımı İsrail'e davet ettim ve ülkelerimiz arasındaki ikili ilişkileri güçlendirmeyi sabırsızlıkla bekliyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.