63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Taylandlı mevkidaşı ile görüştü

Kudüs, 30 Ocak (Hibya) - İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Tayland Dışişleri Bakanı Maris Sangiampongsa ile görüştü.

İsrail Dışişleri Bakanı Saar, Taylandlı mevkidaşı ile görüştü
Paylaş:

İsrail Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, İsrail Dışişleri Bakanı Gideon Saar, Tayland Dışişleri Bakanı Maris Sangiampongsa ile görüşme gerçekleştirdi.

Bakan Saar, mevkidaşına 5 Taylandlı rehinenin serbest bırakılması ve İsrail'in onların refahını sağlamak için attığı adımlar hakkında bilgi verdi.

Saar, mevkidaşına, beş Taylandlı rehine Thenna Pongsak, Sathian Suwannakhan, Sriaoun Watchara, Seathao Bannawat ve Rumnao Surasak'ın serbest bırakılmasına yol açan arabulucularla Tayland hükümetinin işbirliği ve diyaloğu için teşekkür etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.