63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

İsrail: Serbest bırakılması gereken rehinelerin listesi İsrail’e ulaştı

Jerusalem, 19 Ocak (Hibya) - İsrail Başbakanlık Ofisi, serbest bırakılması gereken rehine listesinin İsrail'e ulaştığını açıkladı.

İsrail: Serbest bırakılması gereken rehinelerin listesi İsrail’e ulaştı
Advert
Paylaş:

İsrail Başbakanlık Ofisi tarafından, belirlenen çerçeveye göre bugün serbest bırakılması gereken rehinelerin listesi İsrail'e ulaştığı ve güvenlik birimleri tarafından ayrıntılarının kontrol edildiği bildirildi.

Açıklamaya göre, Rehineler ve Kayıplar Koordinatörü Tuğgeneral Gal Hirsch, ilk olarak İsrail Savunma Kuvvetleri (IDF) temsilcileri aracılığıyla bildirimde bulundu.

Açıklamada, ''Tüm medya ve kamuoyundan, liste detaylarını yaymamalarını, gereken dikkatle hareket etmelerini ve ailelerin gizliliğini korumalarını rica ediyoruz.'' denildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.