63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kallas: AB liderleri Rusya'ya karşı 21. yaptırım paketi için baskı yapıyor

Brüksel, 24 Nisan (Hibya)- Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, Rusya'ya yönelik yeni yaptırımlar ve askıda kalan kararların süreci hakkında bilgi verdi.

Kallas: AB liderleri Rusya'ya karşı 21. yaptırım paketi için baskı yapıyor
Advert
Paylaş:

Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler ve Güvenlik Politikası Yüksek Temsilcisi Kaja Kallas, bir süredir bekleyen kararların yeniden gündeme alındığını belirterek, "Uzun süredir engellenmiş olan bir dizi kararı yeniden ele almak için ivme kazanıldı." dedi.

Rusya'ya yönelik baskının artırılacağını ifade eden Kallas, "AB liderleri ayrıca Rusya'ya karşı 21. yaptırım paketini hayata geçirmek için de baskı yapıyor." açıklamasını yaptı.

Kallas, "Bu, Rusya'ya Ukrayna'nın Avrupa için kendilerinden daha önemli olduğuna dair net bir sinyal daha gönderecektir” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.