63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kanada ve Alberta arasında yeni ekonomik ve iklim anlaşması

Ottova, 15 Mayıs (Hibya)-Kanada Başbakanı Mark Carney, Alberta ile yapılan yeni anlaşmanın ihracatı çeşitlendireceğini, emisyonları azaltacağını ve yatırımlar için öngörülebilirlik sağlayacağını açıkladı.

Kanada ve Alberta arasında yeni ekonomik ve iklim anlaşması
Advert
Paylaş:

Carney, Kanada ile Alberta arasında imzalanan yeni anlaşmaya ilişkin açıklama yaptı.

Carney, anlaşmanın Kanada’nın ihracat kapasitesini çeşitlendireceğini, aynı zamanda emisyonların azaltılmasına katkı sağlayacağını ve yatırımcılar için daha öngörülebilir bir ekonomik ortam oluşturacağını belirtti.

Başbakan Carney, anlaşmanın hem ekonomik büyümeyi destekleyeceğini hem de daha sürdürülebilir bir gelecek hedefi doğrultusunda önemli bir adım olduğunu vurguladı.

Açıklamada, Kanada’nın uzun vadeli kalkınma hedefleri kapsamında enerji dönüşümü ve yatırım güvenliğinin ön plana çıktığı ifade edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.