63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kartal’da Yarıyıl Şenliği başladı

Kartal Belediyesi tarafından 17 Ocak - 2 Şubat 2026 tarihleri arasında düzenlenen Yarıyıl Şenliği ile çocuklara tiyatro, sinema ve atölye etkinlikleri sunuluyor.

Kartal’da Yarıyıl Şenliği başladı
Advert
Paylaş:

Kartal'da  yarıyıl tatiline giren çocuklar için düzenlenen  Yarıyıl Şenliği  bu yıl da hayata geçirildi. Etkinliklerin, ilçedeki kültür merkezlerini çocuklar için eğlence ve sanat alanına dönüştürdüğü ve 17 Ocak - 2 Şubat 2026 tarihleri arasında süreceği bildirildi.

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, şenlikle ilgili yaptığı açıklamada, çocukların sosyal ve kültürel gelişimine verilen öneme değinerek, şunları söyledi:
"Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, yoğun bir eğitim döneminin ardından hem dinlenebilecekleri hem de kendilerini geliştirebilecekleri bir tatil geçirmelerini önemsiyoruz. Yarıyıl Şenliği ile çocuklarımızı sanatla, atölye etkinlikleriyle buluştururken, onların keyifli ve güvenli bir ortamda vakit geçirmelerini sağlıyoruz. Kartal’da her çocuk sanatla büyüsün, her çocuk gülsün istiyoruz."

Verilen bilgilere göre, etkinlik programında tiyatro oyunları, sinema gösterimleri ve çeşitli atölye çalışmaları yer alıyor. Gösterimler, çocukların yaş gruplarına ve ilgi alanlarına göre planlanırken, sabah saatlerinden itibaren gün boyu devam ediyor.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.