63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Katar, Umman'da ABD-İran görüşmelerini memnuniyetle karşıladı

Doha, 12 Nisan (Hibya) - Katar Dışişleri Bakanlığı, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile İran İslam Cumhuriyeti arasında, Umman Sultanlığı'nın arabuluculuğunda Maskat'ta gerçekleşen görüşmeleri memnuniyetle karşıladı.

Katar, Umman'da ABD-İran görüşmelerini memnuniyetle karşıladı
Advert
Paylaş:

Katar Devleti, görüşmelerde yaşanan olumlu ruh halini, her iki tarafça yapılan açıklamaları ve Umman Sultanlığı'nın bu bağlamda oynadığı yapıcı rolü takdir etti.

Dışişleri Bakanlığı, hem bölgesel hem de uluslararası düzeyde güvenliği, barışı, istikrarı ve kalkınmayı güçlendirmenin önemine olan sarsılmaz inancının bir parçası olarak, ABD ile İran arasındaki tüm sorunların çözümünde diplomasi ve diyalog yaklaşımına tam desteğini teyit etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.