63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Katar ve Suudi Arabistan’dan telefon görüşmesi

Doha, 10 Mayıs (Hibya) - Katar Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani ile Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Katar ve Suudi Arabistan’dan telefon görüşmesi
Paylaş:

Katar Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamasına göre, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Mohammed bin Abdulrahman bin Jassim Al-Thani ile Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al Saud telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Görüşmede iki ülke arasındaki ikili ilişkiler ve iş birliğinin güçlendirilmesi ele alındı. Ayrıca bölgesel gelişmeler, özellikle ABD ile İran arasındaki ateşkes süreci değerlendirildi ve bölgede güvenlik ile istikrarın korunması için gerilimin azaltılması gerektiği vurgulandı.

Jassim Al-Thani, tüm tarafların devam eden arabuluculuk çabalarına olumlu yanıt vermesinin önemine dikkat çekerek, bunun krizin diyalog yoluyla çözülmesine ve yeni bir tırmanmanın önlenmesine katkı sağlayacağını ifade etti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.