63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Katz: Esad'ın düşüşü İranlı kötü niyetli eksen için büyük bir darbedir

Kudüs, 8 Aralık (Hibya) - İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz, Esad yönetiminin sona ermesine ilişkin açıklama yaptı.

Katz: Esad'ın düşüşü İranlı kötü niyetli eksen için büyük bir darbedir
Advert
Paylaş:

İsrail Savunma Bakanı Yisrael Katz, Esad'ın düşüşünü İsrail Devleti'nin yok edilmesini amaçlayan İranlı kötü niyetli eksen için büyük bir darbe olarak değerlendirdi.

"Ahtapotun kolları birer birer kesilmektedir" diyen Katz, "Başbakan ve ben, güvenlik kabinesinin onayıyla, IDF'yi (İsrail Savunma Kuvvetleri) sınır bölgesini ve stratejik noktaları ele geçirmesi için yönlendirdik, böylece Golan Tepeleri'ndeki tüm İsrailli yerleşimleri - Yahudi ve Dürzi - karşı taraftan gelen tehditlere karşı koruma sağlanacak. Biz kararlıyız, 6 Ekim'deki duruma geri dönülmesine izin vermemek için - ne Golan Tepeleri'nde ne de başka hiçbir yerde" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.