63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Katz: Naim Kasım, artık engellenmesi gereken hedef haline geldi

Kudüs, 2 Mart (Hibya)- İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım'ın hedef haline geldiğini belirtti.

Katz: Naim Kasım, artık engellenmesi gereken hedef haline geldi
Paylaş:

İsrail Savunma Bakanı Israel Katz, Hizbullah’ın saldırılarına ve bölgedeki genel askeri stratejiye ilişkin açıklama yaptı.

Bakan Katz, Hizbullah ve İran rejimine yönelik  “Terör örgütü Hizbullah, İsrail'e ateş açmasının bedelini ağır ödeyecek ve İran'ın baskısı altında ateş açmaya karar veren Hizbullah Genel Sekreteri Naim Kasım, artık engellenmesi gereken hedef haline geldi. Hamaney'in yolunu izleyen herkes, kısa süre sonra kendisini onunla birlikte cehennemin derinliklerinde, kötülük ekseni tarafından engellenen herkesle birlikte bulacaktır” dedi.

7 Ekim öncesindeki askeri angajman kurallarına geri dönülmeyeceğini vurgulayan Katz, “Başbakan Benjamin Netanyahu ve ben, İsrail Savunma Kuvvetlerine (IDF), Hizbullah'a karşı güçlü bir şekilde hareket etme talimatı verdik. Bununla birlikte, Harrier'ın Kükremesi Operasyonu kapsamında, İran terörist rejimini ezme ve yenme, yeteneklerini etkisiz hale getirme ana hedefimizi de sürdürmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Katz, açıklamasını “Bu sayede İsrail Devleti'ne yönelik tehditleri ortadan kaldıracak ve İran vatandaşlarının ona karşı ayaklanıp onu devirmesini sağlayacağız” sözleriyle tamamladı. 

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.