63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kazakistan ve Belarus dışişleri bakanları Astana’da görüştü

Astana, 14 Nisan (Hibya) – Kazakistan Dışişleri Bakanı Murat Nurtleu, Belarus Dışişleri Bakanı Maksim Rıjenkov ile Astana’da bir araya geldi. Görüşmede ticaret, yatırım ve ulaştırma alanlarında iş birliğinin geliştirilmesi ele alındı.

Kazakistan ve Belarus dışişleri bakanları Astana’da görüştü
Advert
Paylaş:

Nurtleu, Belarus Dışişleri Bakanı Maksim Rıjenkov’u ilk resmi ziyareti kapsamında Astana’da ağırladığını belirterek, “Belarus Cumhuriyeti Dışişleri Bakanı Maksim Rıjenkov’u Kazakistan’a ilk resmi ziyareti kapsamında Astana’da karşılamaktan memnuniyet duyuyorum” ifadelerini kullandı.

Görüşmelerde iki ülke arasındaki ekonomik iş birliğinin geliştirilmesine odaklanıldığını ifade eden Nurtleu, “Ticaret, yatırım ve ulaştırma alanlarında iş birliğini geliştirme ve ikili ilişkileri daha da güçlendirme konularında verimli görüşmeler gerçekleştirdik” dedi. Nurtleu ayrıca, Belaruslu mevkidaşıyla yapılan temasların ikili ilişkilerin daha da güçlenmesine katkı sağlayacağını vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Şanlıurfa’da lisede silahlı saldırı

Akışın sonuna geldiniz.