63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Keçiören’de kadınlar üretiyor

Keçiören Belediyesi’nin “Üreten Kadınlar Pazarı”, her hafta çarşamba ve cumartesi günleri Etlik Osmanlı Semt Pazarı alanında kapılarını ziyaretçilere açıyor.

Keçiören’de kadınlar üretiyor
Advert
Paylaş:

Üreten Kadınlar Pazarı, el emeği ile üretimi yapılan ürünleri doğrudan tüketiciyle buluşturma fırsatı sunuyor. Kadınlar, ücretsiz olarak açtıkları satış stantlarında gıda, tekstil, el sanatları ve dekoratif ürünlerin satışını yaparak gelir elde etme imkanı buluyor.

Üreten Kadınlar Pazarı’nın ilçedeki kadınların ekonomik gelir elde etme ve sosyalleşmelerine önemli katkılar sunduğunu belirten Keçiören Belediye Başkanı Mesut Özarslan, “Üreten Kadınlar Pazarı, sadece bir satış noktası değil; aynı zamanda kadınlarımızın birbirine destek olduğu, dayanışma ve girişimcilik ruhunu güçlendirdiği bir merkez haline geldi. Kadınlarımız burada hem sosyalleşiyor hem de birbirlerinden yeni üretim fikirleri öğreniyor” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.