63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kılıçdaroğlu’ndan maden işçilerine yönelik saldırı ve öğretmen gözaltılarına tepki

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, madenciler ve özel sektör öğretmenlerine yönelik gelişmelere ilişkin açıklama yaparak emeğe yönelik her türlü müdahalenin kabul edilemez olduğunu ifade etti.

Kılıçdaroğlu’ndan maden işçilerine yönelik saldırı ve öğretmen gözaltılarına tepki
Paylaş:

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Özşen Madencilik’te direniş gösteren işçilere yönelik silahlı saldırı girişimi ile Özel Sektör Öğretmenleri Sendikası üyelerine yönelik gözaltı işlemlerine ilişkin açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu, alın terinin kutsal olduğunu belirterek, yaşananların yalnızca ilgili gruplara değil tüm emekçilere yönelik bir haksızlık olduğunu ifade etti.

Madenciler ve öğretmenlere yönelik uygulamaları eleştiren Kılıçdaroğlu, emeğin ve hak arayışının her koşulda korunması gerektiğini vurguladı.

Açıklamasında emekçilerin yalnız olmadığı mesajını veren Kılıçdaroğlu, haksızlığa karşı durmaya devam edeceklerini belirtti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.