63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kocaer Çelik'in kar dağıtım kararı

Kocaer Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş'nin, kar payı dağıtım kararı onaylandı.

Kocaer Çelik'in kar dağıtım kararı
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Türk Ticaret Kanunu, sermaye piyasası mevzuatı, esas sözleşme hükümleri ile kar dağıtım politikasına uygun olarak, bağışlar eklenip yasal yükümlülükler düşüldükten sonra ulaşılan 471.195.448 TL net dağıtılabilir dönem karından (yasal kayıtlara göre 43.457.455 TL) 43.457.455 TL'nin ortaklara birinci temettü, 281.542.545 TL ortaklara ikinci temettü olmak üzere toplam 325.000.000 TL'nin pay sahiplerine nakit temettü olarak ödenmesi, şirketimizin pay sahiplerine ödenecek nakit temettünün 1 TL nominal değerde bir adet paya brüt 0,1697 TL, net 0,1443 TL olması, ödeme tarihinin 1 Temmuz 2026 olarak belirlenmesi ve bu hususta yönetim kurulunun yetkilendirilmesi olağan genel kurulda pay sahiplerinin onayına sunulmuş ve kabul edilmiştir.'' ifadesi kullanıldı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.