63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Konak’ta okul bahçeleri “Renkli Yol” uygulamasıyla yenilendi

İzmir, Konak Belediyesi’nin okul yollarında hayata geçirdiği “Renkli Yol” uygulaması okul bahçelerine de taşındı. Uygulama kapsamında Kestelli Şerife Eczacıbaşı Ortaokulu ile Sarıkamış İlkokulu’nun bahçelerinde yenileme ve düzenleme çalışmaları tamamlandı.

Konak’ta okul bahçeleri “Renkli Yol” uygulamasıyla yenilendi
Advert
Paylaş:

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Konak Belediyesi Kentsel Tasarım ve Fen İşleri Müdürlükleri’nin ortak çalışmasıyla yürütülen proje kapsamında, her iki okulun da yıpranmış bahçe zeminleri kazınarak yeniden asfaltlandı.

Yenilenen zeminlere basketbol sahaları çizilirken, Sarıkamış İlkokulu’nun sahasının orta alanına basketbol topu figürü işlendi. Bahçelere ayrıca çocukların teneffüs saatlerinde kullanabileceği sek sek gibi geleneksel sokak oyun alanları ile çeşitli renkli desenler uygulandı.

Düzenleme sonrası öğrencilerin daha güvenli, temiz ve kullanışlı alanlarda vakit geçirmesinin amaçlandığı belirtilirken, belediyenin okul bahçelerinde benzer çalışmalarını sürdüreceği kaydedildi.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.