63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Anne-Oğul Oyun Kampı” düzenledi

Konya Büyükşehir Belediyesi, çocukların sosyalleşmesi ve aile bağlarının güçlendirilmesi amacıyla düzenlediği “Baba-Oğul”, “Anne-Kız” ve “Abi-Kardeş” kamplarının ardından bu kez de 7-10 yaş erkek çocukları ile anneleri için “Anne-Oğul Oyun Kampı” düzenledi.

Konya Büyükşehir Belediyesi, “Anne-Oğul Oyun Kampı” düzenledi
Advert
Paylaş:

Konya Büyükşehir Belediyesi, 7-10 yaş erkek çocukları ile anneleri için “Anne-Oğul Oyun Kampı” düzenledi.

Spor Konya Apa Kamp Alanı’nda günübirlik olarak gerçekleşen etkinliğe 200 kişi katıldı. 

Etkinliğe katılan anneler ve oğulları birlikte çok güzel vakit geçirdiklerini belirterek, Konya Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.

Kampta; okçuluktan seramik yapımına, bileklik yapımından labirent oryantiringine, survivor parkurundan bocceye kadar birbirinden farklı pek çok oyunda anneler ve oğulları yarıştı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.