63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Koray Gayrimenkul'ün veri merkezi yatırımlarına yönelik çalışmaları

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, yurt içi ve dışında veri merkezi (Data Center) yatırımlarına yönelik iş geliştirme çalışmalarına başladı.

Koray Gayrimenkul'ün veri merkezi yatırımlarına yönelik çalışmaları
Paylaş:

Kamuyu Aydınlatma Platformuna (KAP) yapılan açıklamada, ''Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, stratejik büyüme hedefleri doğrultusunda yurt içi ve yurt dışında veri merkezi yatırımlarına yönelik iş geliştirme çalışmalarına başlamıştır. Bu kapsamda, çeşitli proje geliştiricileri ve hizmet sağlayıcı kuruluşlarla görüşmeler gerçekleştirilmekte olup, potansiyel yatırım fırsatlarının değerlendirilmesine yönelik çalışmalar sürdürülmektedir. Süreçle ilgili önemli gelişmeler kamuya duyurulacaktır.'' bilgisi verildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.