63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kristersson: Dünya bir Avrupa rönesansına ihtiyaç duyuyor

Stokholm, 3 Nisan (Hibya) - İsveç Başbakanı Ulf Kristersson, dünyanın bir Avrupa rönesansına ihtiyaç duyduğunu ve bunu hak ettiğini söyledi.

Kristersson: Dünya bir Avrupa rönesansına ihtiyaç duyuyor
Advert
Paylaş:

İsveç Başbakanı Kristersson, Avrupa'nın rekabet gücünün, Avrupa Birliği’nin (AB) yasama gündeminin en başında yer alması gerektiğini ifade etti.

İş yapmayı kolaylaştırmak ve bürokratik engelleri azaltmanın yatırım çekeceğini belirten Kristersson, “Ar-Ge ve çığır açan teknolojilere daha fazla odaklanmak yatırım çekecektir. Yenilikçilik, girişimcilik ve risk alma ruhunu geliştirmek de yeniliği çekecektir. Avrupa'nın bunu başarabileceğinden eminim.” dedi.

Kristersson, “Dünya bir Avrupa rönesansına ihtiyaç duyuyor ve bunu hak ediyor. İsveç bu konuda üzerimize düşeni yapacak.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.