63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Kuyruğun Ucu Var Bucağı Yok! Bin 500 Kişilik İşçi Alımı İçin 11 Bin 500 Kişi Başvurdu

Kilis'te 6 ay çalışacak bin 500 işçi alımı için İŞKUR İl Müdürlüğüne başvuranların sayısı 11 bin 482 kişiye ulaştı.

Kuyruğun Ucu Var Bucağı Yok! Bin 500 Kişilik İşçi Alımı İçin 11 Bin 500 Kişi Başvurdu
Advert
Paylaş:

Kilis'te 6 aylık geçici iş için bin 500 kişi alınacağının açıklanmasından sonra 11 bin 482 kişi başvurdu.

HABERİ ALAN İŞKUR'A KOŞTU

Kilis'te kurumlarda 6 ay çalışacak bin 500 işçi alınacağının duyurulmasından sonra 5 gün içerisinde İŞKUR İl Müdürlüğüne başvuranların sayısının 11 bin 482 kişinin başvurdu bildirildi.

 

 

 

NOTER KURASIYLA BELİRLENECEKLER

6 aylık iş için müracaat edenlerin güvenlik soruşturmasının ardından Şubat ayı içerisinde yapılacak noter kurasıyla ismi çıkanlar göreve başlayacak.

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.