63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lahbib: Suriyeli sivil toplum temsilcileriyle yapılan tartışmalar heyecan vericiydi

Şam, 17 Ocak (Hibya)- Avrupa Birliği (AB) Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komisyon Üyesi Hadja Lahbib, Suriye'nin geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Lahbib: Suriyeli sivil toplum temsilcileriyle yapılan tartışmalar heyecan vericiydi
Advert
Paylaş:

Avrupa Birliği (AB) Eşitlik, Hazırlık ve Kriz Yönetiminden Sorumlu Komisyon Üyesi Hadja Lahbib, kadınlar, azınlıklar ve gençlerin Suriye'nin geleceğini inşa etme sürecinde söz sahibi olmaları gerektiğini açıkladı.

Suriyeli sivil toplum temsilcileriyle yapılan tartışmaların heyecan verici olduğunu belirten Lahbib, "Suriye'nin uzlaşma yolunda ve daha kapsayıcı bir geleceğe doğru ilerlemesinde kritik bir rol oynayacaksınız" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.