63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Leyen, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü

Brüksel, 24 Nisan (Hibya) - Avrupa Birliği (AB) Komisyon Başkanı Ursula von der Leyen, İngiltere Başbakanı Keir Starmer ile görüştü

Leyen, İngiltere Başbakanı Starmer ile görüştü
Advert
Paylaş:

Leyen, İngiltere ile enerji, savunma ve yasa dışı göç alanlarında iş birliğinin güçlendirilmesi yönünde mesaj verdi.

Ursula von der Leyen açıklamasında, "Enerji alanında daha fazla iş birliği için büyük bir potansiyele sahibiz; Kuzey Denizi ise bu anlamda ortak enerji kasamız konumunda. Savunma ve güvenlik alanında ise adanmış bir ortaklığımız var. Ve yasa dışı göç konusunda  ortak bir sorun olan bu mesele, ortak çözümler gerektiriyor." ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.