63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lüksemburg Başbakanı Frieden: İnsani yardım ihtiyaç sahiplerine ulaşmalı

Lüksemburg, 16 Temmuz (Hibya)-Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden, UNRWA Genel Komiser Vekili Christian Saunders ile görüşmesinde, insani yardımların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması gerektiğini belirterek UNRWA’ya verilen desteğin süreceğini ifade etti.

Lüksemburg Başbakanı Frieden: İnsani yardım ihtiyaç sahiplerine ulaşmalı
Advert
Paylaş:

Lüksemburg Başbakanı Frieden, Birleşmiş Milletler Filistinli Mültecilere Yardım Ajansı (UNRWA) Genel Komiser Vekili Christian Saunders ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Frieden, görüşmeye ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, insani yardımların en fazla ihtiyaç duyan kişilere ulaştırılması gerektiğini vurguladı.

Lüksemburg’un UNRWA’ya ve kurumun Filistinli milyonlarca mülteci için yürüttüğü çalışmalara desteğini sürdüreceğini belirten Frieden, insani yardım faaliyetlerinin önemine dikkat çekti.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.