63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lüksemburg Başbakanı Frieden, Portekizli liderleri ağırladı

Lüksemburg, 7 Haziran (Hibya)- Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden, resmi ziyaret kapsamında Lüksemburg'a gelen Portekiz Cumhurbaşkanı Antonio Jose Seguro ve Portekiz Başbakanı Luis Montenegro'yu karşıladı.

Lüksemburg Başbakanı Frieden, Portekizli liderleri ağırladı
Advert
Paylaş:

Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden, Portekizli liderlerle bir araya geldi.

 Frieden, yaptığı açıklamada, "Portekiz ve Lüksemburg uzun yıllardır güçlü dostluk bağlarıyla birbirine bağlıdır" ifadelerini kullandı.

Frieden, "Resmi ziyareti kapsamında Lüksemburg'a gelen Portekiz Cumhurbaşkanı Antonio Jose Seguro'ya ve dostum Portekiz Başbakanı Luis Montenegro'ya hoş geldiniz diyorum" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.