63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lula da Silva: Bizim rolümüz bu güçlerin maskesini düşürmektir

Brazilya, 18 Nisan (Hibya)- Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, demokratik değerlerin korunması ve dezenformasyonla mücadeleye ilişkin açıklama yaptı.

Lula da Silva: Bizim rolümüz bu güçlerin maskesini düşürmektir
Advert
Paylaş:

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, toplumsal adalet ve gerçek demokrasi arayışındaki kararlılığı vurgulayarak, iktidar odaklarının şeffaflığı ve halkın refahı için yürütülen siyasi mücadele hakkında konuştu.

Papa  14. Leo’nun söylemlerine atıfta bulunan Lula da Silva, "Papa 14. Leo, demokrasinin ekonomik ve teknolojik elitlerin egemenliğinin maskesi haline gelme riski taşıdığını söylemişti. Bizim rolümüz bu güçlerin maskesini düşürmektir." dedi.

Dezenformasyonla mücadeleye ilişkin konuşan Lula da Silva, “Kendilerini gerçeğin sahibi ilan eden ama yalan ve dezenformasyon yayanların maskesini düşürmek; kendilerini Tanrı adamı olarak gören ama komşularına sevgi duymayanların, özgürlükten bahseden ama farklı olanları zulmedenlerin maskesini düşürmek” ifadelerini kullandı.

Lula da Silva, açıklamasını "Cesaretsizliği hayallerle, nefreti umutla değiştirmeliyiz” sözleriyle tamamladı. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.