63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Lula da Silva, FIFA Başkanı Infantino ile bir araya geldi

Brazilya, 26 Ocak (Hibya)- Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, FIFA Başkanı Gianni Infantino, CBF Başkanı Samir Xaud ve Milli Takım Teknik Direktörü Carlo Ancelotti’yi kabul etti.

Lula da Silva, FIFA Başkanı Infantino ile bir araya geldi
Advert
Paylaş:

Brezilya Devlet Başkanı Luiz Inacio Lula da Silva, Palacio do Planalto'da futbol dünyasının önde gelen isimleriyle bir araya geldi. 

Dünya Kupası'nın ilham verici gücüne vurgu yapan Lula, "Bu Dünya Kupası'nın kadın futbolu için nasıl bir dönüm noktası olabileceğini, ülkedeki sporun yaygınlaşmasını nasıl güçlendirebileceğini ve Brezilya genelindeki kız ve erkek çocuklarına nasıl ilham verebileceğini ele aldık" dedi.

Organizasyonun sadece sporla sınırlı kalmayacağını belirten Lula, "Etkinliğin görünürlüğünün sosyal sorunlar, özellikle de kadınlara yönelik şiddete karşı mücadele için kullanılmasının önemini vurguladık. Birlikte bu Dünya Kupası'nı spor ve ülkemiz için tarihi bir an haline getireceğimizden eminim” diye konuştu.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.