63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

M5 hattı kısa süreliğine işletmeye kapatılacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), M5 Üsküdar–Samandıra Metro Hattı’nın yeni bağlantısı için yürütülen entegrasyon çalışmaları kapsamında hat, kısa süreliğine işletmeye kapatılacak.

M5 hattı kısa süreliğine işletmeye kapatılacak
Paylaş:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), M5 Üsküdar–Samandıra Metro Hattı’nın Samandıra Merkez–Sultanbeyli uzatma etabını hizmete açmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, bu yıl Mayıs ayında açılacak hattın güvenli ve kesintisiz işletmeye alınabilmesi için yapılması zorunlu entegrasyon ve test çalışmaları nedeniyle geçici bir sefer düzenlemesine gidiliyor.

Çekmeköy–Sancaktepe–Sultanbeyli Metro Hattı uzatma projesi, M5 Hattı’nın ilk 2 etabını kapsayan Üsküdar–Çekmeköy Metro Hattı’nın devamı niteliğinde tasarlandı. 

Entegrasyon çalışmaları kapsamında; 23 Ocak Cuma günü saat 23.59 itibarıyla M5 Üsküdar–Samandıra Metro Hattı’nda son seferler yapılacak, 24 Ocak Cumartesi ve 25 Ocak Pazar günleri hat işletmeye kapalı olacak ve bu tarihlerde Gece Metrosu hizmeti verilemeyecek, hat, 26 Ocak Pazartesi günü saat 06.00 itibarıyla yeniden hizmete açılacak.

Bu süre boyunca, Gece Metrosu seferlerini de kapsayacak şekilde, hat güzergahında İETT otobüsleriyle ücretli ulaşım sağlanacak, yolcuların mağduriyet yaşamaması için ek seferler düzenlenecek. Yolcular sefer bilgilerine iett.istanbul ve Otobüsüm Nerede uygulaması üzerinden “M5 Metro Hattı” seçeneği ile ulaşabilecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.