63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Malatya Yeşilyurtspor’un isminin “Malatyaspor” olması için çalışmalar sürüyor

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Yeşilyurtspor’un isminin “Malatyaspor” olarak değiştirilmesi için yürütülen çalışmaların devam ettiğini açıkladı.

Malatya Yeşilyurtspor’un isminin “Malatyaspor” olması için çalışmalar sürüyor
Paylaş:

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er, Malatya Yeşilyurtspor’un isminin “Malatyaspor” olarak değiştirilmesine yönelik çalışmaların devam ettiğini açıkladı. Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda konuşan Er, kulübün Malatya için bir aidiyet ve değer taşıdığını belirtti.

Genel kurulda kulübün yönetim kurulu ve denetim raporları oy birliğiyle kabul edilirken, tüzük değişikliği kapsamında renklerin sarı-kırmızı-beyaz olarak belirlenmesi kararlaştırıldı.

Başkan Er, kamuoyu görüşü doğrultusunda yapılan değerlendirmelerde takım ismi için “Malatyaspor” talebinin öne çıktığını ifade ederek, gerekli prosedürlerin tamamlanmasının ardından sürecin netleşeceğini söyledi. Eski kulüp başkanlarının temliklerin kaldırılmasına yönelik destek verdiği, TFF nezdindeki süreçlerin de çözüme kavuşturulmasının hedeflendiği aktarıldı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.