63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Maltepe’de Babalar Günü El Emeği Pazarı açıldı

Maltepe Belediyesi, Babalar Günü öncesinde yerel üreticilerin el emeği ürünlerinin sergilendiği “Babalar Günü El Emeği Pazarı”nı Süreyya Plajı Bakireler Anıtı’nda vatandaşların ziyaretine açtı.

Maltepe’de Babalar Günü El Emeği Pazarı açıldı
Advert
Paylaş:

Maltepe Belediyesi tarafından Babalar Günü öncesinde düzenlenen “Babalar Günü El Emeği Pazarı” açıldı.

İlçenin önemli buluşma noktalarından biri olan Süreyya Plajı Bakireler Anıtı’nda kurulan pazarda, yerel üreticilerin ve sanatkarların el emeğiyle hazırladığı ürünler vatandaşların beğenisine sunuldu.

Pazarda tasarım tekstil ürünlerinden takılara, dekoratif objelerden hediyelik eşyalara kadar geniş bir ürün yelpazesi yer alırken, farklı bütçelere hitap eden seçenekler dikkat çekti.

Etkinliğin 20-21 Haziran tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacağı belirtilirken, Maltepe Belediyesi’nin yerel üretimi desteklemeye ve el emeğini teşvik etmeye yönelik çalışmalarını sürdüreceği ifade edildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et DAP Gayrimenkul'de ihale bildirimi

Akışın sonuna geldiniz.