63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Maltepe’de Üreten Engelliler Merkezi yıl sonu sergisi ziyarete açıldı

Maltepe Belediyesi bünyesindeki Üreten Engelliler Merkezi’nde eğitim gören kursiyerlerin hazırladığı yıl sonu sergisinin açılışı gerçekleştirildi.

Maltepe’de Üreten Engelliler Merkezi yıl sonu sergisi ziyarete açıldı
Advert
Paylaş:

Belediye bünyesindeki kadın danışma ve sosyal yaşam merkezlerinde 20 Mayıs tarihine kadar sürecek olan sergi programının ikinci günü, Üreten Engelliler Merkezi ve Küçükyalı Kadın Danışma ve Sosyal Yaşam Merkezi’ndeki etkinliklerle devam etti.

Feyzullah Mahallesi’nde bulunan Üreten Engelliler Merkezi’nde düzenlenen törene; Maltepe Belediye Başkan Yardımcısı Nimet Karabulut, Feyzullah Mahallesi Muhtarı Ayça Bal, kursiyerler, aileleri ve davetliler katıldı. 

Maltepe İlçe Halk Eğitim Merkezi usta öğreticileri eşliğinde hazırlanan eserlerin yer aldığı serginin açılışında konuşan Başkan Yardımcısı Karabulut, özel gereksinimli bireylerin sosyal yaşama katılımını desteklemeyi sürdüreceklerini belirtti.

Kadın Emeği ve Dayanışma Sergisi etkinlikleri, 13 Mayıs Çarşamba günü Başıbüyük ile Fındıklı kadın danışma ve sosyal yaşam merkezlerinde düzenlenecek açılışlarla devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.