63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Merz: Avrupa sanayi ve savunmasını güçlendirecek projeler başlattık

Berlin, 17 Temmuz (Hibya) - Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Fransa-Almanya Bakanlar Konseyi bünyesinde, Avrupa sanayisini ve savunmasını daha da güçlendirecek önemli projelerin hayata geçirildiğini açıkladı.

Merz: Avrupa sanayi ve savunmasını güçlendirecek projeler başlattık
Advert
Paylaş:

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Almanya ve Fransa arasındaki stratejik ortaklığın Avrupa'nın geleceği açısından taşıdığı öneme vurgu yaparak Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'a iş birliği ve güven mesajı verdi.

Konsey toplantısında atılan adımlara değinen Merz, "Fransa-Almanya Bakanlar Konseyi'nde, Avrupa sanayimizi ve savunmamızı güçlendirecek önemli projeler başlattık." açıklamasını yaptı.

Merz, Fransa Cumhurbaşkanı Macron’a ithafen "Sayın Emmanuel Macron, bize güvenebilirsiniz” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.