63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Merz: Müttefiklerimize ders verme değil, birlik olma zamanıdır

Berlin, 1 Mart (Hibya)- Almanya Başbakanı Friedrich Merz, önümüzdeki Salı günü Washington'da ABD Başkanı Donald Trump ile Ortadoğu'daki gelişmeleri görüşeceğini açıkladı.

Merz: Müttefiklerimize ders verme değil, birlik olma zamanıdır
Advert
Paylaş:

Almanya Başbakanı Friedrich Merz, Ortadoğu'da artan gerilim ve bölgesel gelişmelere ilişkin diplomasi trafiğini hızlandırdı. 

Merz, “Salı günü Washington'da Başkan Trump ile Ortadoğu'daki son gelişmeler hakkında görüşeceğim” dedi.

Müttefiklerle birlik olunması gerektiğini vurgulayan Başbakan Merz, “Avrupa, İsrail ve daha geniş bölgedeki ortaklarımızla yakın temas halindeyim. Bu, müttefiklerimize ders verme zamanı değil, birlik içinde bir araya gelme zamanıdır” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.