63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Metsola: Charlie Hebdo saldırısı ifade özgürlüğünü susturamadı

Brüksel, 7 Ocak (Hibya)-Avrupa Parlamentosu Başkanı Roberta Metsola, 11 yıl önceki Charlie Hebdo saldırısını anarak, ifade özgürlüğüne bağlılıklarını yineledi.

Metsola: Charlie Hebdo saldırısı ifade özgürlüğünü susturamadı
Advert
Paylaş:

Avrupa Parlamentosu Başkanı Metsola, “On bir yıl önce, Charlie Hebdo’ya yönelik saldırı, terör yoluyla ifade özgürlüğünü susturmayı hedefliyordu” dedi.

Metsola, “Bu girişim başarısız oldu. Bugün, kurbanların anısını onurlandırıyor ve ifade özgürlüğüne olan sarsılmaz bağlılığımızı yeniden teyit ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.