63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Minik öğrenciler Tarım Okulu’nda doğayla buluştu

İzmir- Buca Belediyesi Pırlanta Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde eğitim alan 4-6 yaş grubu öğrenciler, Tarım Okulu ve Atalık Tohum Merkezi’ni ziyaret ederek doğayla iç içe etkinliklere katıldı. Kaynaklar’ daki merkezde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar toprağa dokunma, bitkileri yakından tanıma ve üretim süreçlerini deneyimleme fırsatı buldu.

Minik öğrenciler Tarım Okulu’nda doğayla buluştu
Advert
Paylaş:

Buca’da Pırlanta Çocuk Oyun ve Aktivite Merkezleri’nde eğitim alan öğrenciler, Tarım Okulu ve Atalık Tohum Merkezi’ni ziyaret etti.

“Tarımda Buca Modeli” vizyonu kapsamında düzenlenen etkinlikte öğrenciler ilk fasulyelerini toprakla buluştururken, tohumun bitkiye uzanan yolculuğunu da öğrendi. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman, çocukların erken yaşta doğayla bağ kurmasının önemine dikkat çekerek, “Çocuklarımızın toprağı tanıyan, üretimin değerini bilen bireyler olarak yetişmesini önemsiyoruz. Tarım Okulumuz ve Atalık Tohum Merkezimizde çocuklarımızı doğayla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.