63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Minikler “Göbeklitepe” temalı çocuk oyunu ile buluştu

İzmir Büyükşehir Belediyesi iştiraki İzmir Kültür AŞ tarafından Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde “Dünyanın Göbeğine Yolculuk” adlı müzikli çocuk oyunu sahnelendi.

Minikler “Göbeklitepe” temalı çocuk oyunu ile buluştu
Advert
Paylaş:

Inspera Çocuk Tiyatrosu tarafından hazırlanan oyun, iki seans boyunca salonu dolduran çocuklara ve ailelerine gösterildi. Hikâye, gizemli bir tren yolculuğu üzerinden merak, keşif ve dostluk temaları etrafında ilerledi. Sahne tasarımı, müzikler ve tempolu anlatımıyla oyuna katılan çocuklar tarafından ilgiyle izlendi.

Etkinlikte ayrıca İzmir Kültür AŞ tarafından yayımlanan çocuk kitapları için bir satış noktası oluşturuldu. Katılımcılar, tiyatro deneyimini kitaplarla da destekleme imkânı buldu.

“Dünyanın Göbeğine Yolculuk” oyunu, çocuklara kültürel miras hakkında farkındalık kazandırmayı amaçlayan bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.