63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Moskova'yı kar fırtınası vurdu

Moskova, 20 Şubat (Hibya) - Son 24 saatte Moskova, aylık yağış miktarının yaklaşık yüzde 64'ünü aldı; bu, 56 yılın rekoru. Valley Siklonu, Moskova'ya saniyede 17 metreye varan rüzgarlar ve güçlü bir kar fırtınası getirdi. Kar yığınları 77 santimetreye ulaşarak bu kış için yeni bir kar yağışı rekoru kırdı.

Moskova'yı kar fırtınası vurdu
Advert
Paylaş:

Moskova havalimanlarında yüzden fazla uçuş iptal edildi veya gecikti ve havaalanları artırılmış güvenlik modunda çalışıyor.

Kamu hizmetleri çalışanları, Moskova'yı kaplayan eşi benzeri görülmemiş kar yağışının ardından tüm gece temizlik yaptı.

Belediye Başkan Yardımcısı Pyotr Biryukov, "Kamu hizmetleri çalışanları önemli otoyolları, caddeleri, yaya alanlarını, kaldırımları ve avluları temizledi. Kar temizleme çalışmaları 24 saat boyunca devam edecek" dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et TL mevduat ve kredi faizlerinde gerileme

Akışın sonuna geldiniz.