63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden belediye personeline ve ailelerine sağlıkta indirim

Muğla Büyükşehir Belediyesi, personelinin sağlığı için protokole imza attı.

Muğla Büyükşehir Belediyesi'nden belediye personeline ve ailelerine sağlıkta indirim
Advert
Paylaş:

İl genelinde bulunan 9 sağlık kuruluşu ile Muğla Büyükşehir Belediyesi arasında çalışanların ve ailelerinin sağlık hizmetlerine daha kolay ve uygun koşullarda erişebilmesi amacıyla protokol imzalandı. Protokol kapsamında belediye personeli, eşleri ve çocukları muayene, tetkik ve tedavi hizmetlerinden yüzde 10 ila yüzde 45 oranında indirimli olarak faydalanabilecek. Fethiye’den Bodrum’a anlaşmalı sağlık kuruluşlarından indirimli olarak yararlanacak personeller ve aileleri hem sağlık harcamalarında tasarruf edecek hem de kaliteli sağlık hizmetlerine daha kolay erişim sağlayabilecek.

Protokol imza töreninde konuşan Muğla Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Tayfun Yılmaz, bu anlaşmanın belediye çalışanları için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, şunları söyledi:

“Bugün personelimiz için önemli bir protokol daha imzaladık. Başkanımız Ahmet Aras, çalışanlarımızın şartlarının iyileştirilmesi konusunda hassasiyet gösteriyor. Biz de bu konuda yeni çalışmalara imza atıyoruz. Bu protokolde yer alan hastane yetkilileri ve çalışanlarına teşekkür ediyorum.”

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Türkiye'deki OBS sayısı 366'ya ulaştı

Akışın sonuna geldiniz.