63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Muratpaşa'da “Parkinson Akademi” programı hayata geçirildi

Antalya Muratpaşa Belediyesi, Parkinson hastalığının ilk evresindeki bireylerin yaşam kalitesini artırmayı amaçlayan “Parkinson Akademi” programını hayata geçirdi.

Muratpaşa'da “Parkinson Akademi” programı hayata geçirildi
Paylaş:

Program kapsamında denge egzersizleri, fiziksel güçlendirme çalışmaları ve ergoterapi temelli aktiviteler uygulanıyor. Ayrıca grup çalışmaları da gerçekleştiriliyor.

Katılımcılara programın başlangıç aşamasında yapılan ölçüm ve değerlendirmeler, program sonunda da tekrar edilerek gelişim düzeyleri somut verilerle ortaya konulacak. Üç aylık sürecin tamamlanmasının ardından program, yeni bir hasta grubuyla tekrar başlatılacak. 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Bakan Işıkhan: İstihdama destek oluyoruz

Akışın sonuna geldiniz.