63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ordu Büyükşehir Belediye ekipleri yaylada mahsur kalan besicileri kurtardı

Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Ordu’nun Korgan ilçesine bağlı bin 300 rakımlı Korgan yaylasında etkili olan kar yağışının ardından büyükbaş hayvanlarıyla mahsur kalan aileleri kurtardı.

Ordu Büyükşehir Belediye ekipleri yaylada mahsur kalan besicileri kurtardı
Paylaş:

Geçen hafta sonu başlayan ve özellikle yüksek rakımlı ilçelerde etkili olan kar yağışına hazırlıksız yakalanan vatandaşların yardımına Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri koşmaya devam ediyor. Bu kapsamda Korgan ilçesine bağlı Korgan yaylasında besicilik yapan vatandaşların ihbarını değerlendiren ekipler yaklaşık 4 saatlik bir çalışma ile yaylada mahsur kalan vatandaşlarla ile hayvanları kurtararak ilçe merkezine getirdi.

Kar yağışına hazırlıksız yakalandıklarını belirten vatandaşlar Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’e teşekkür ederek, “Korgan Yaylasında yoğun kar yağışına hazırlıksız yakalandık. Durumu Büyükşehir Belediyesi ekiplerine bildirdik. Bizlere yoğun çalışma sonucunda ulaştılar. Şimdi hayvanlarımız ile birlikte ilçe merkezine iniyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Düzce'de hentbol müsabakaları sona erdi

Akışın sonuna geldiniz.