63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Ordu'da 84 afet konutunun kura çekimi gerçekleştirildi

Ordu Valisi Muammer Erol, Aybastı, Gölköy, Ünye ilçelerinde yapımı tamamlanan 84 afet konutunun kura çekim ve anahtar teslim törenine katıldı.

Ordu'da 84 afet konutunun kura çekimi gerçekleştirildi
Paylaş:

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından, Aybastı, Gölköy, Ünye ilçelerinde yapımı tamamlanan 84 afet konutunun kura çekim ve anahtar teslim töreni yapıldı.

Vali Muammer Erol’un katılımıyla Valilik Konferans Salonunda gerçekleştirilen törene, Ordu Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vekili Hüseyin İnanır, Vali Yardımcısı Ayhan Durmuş, Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar, Gölköy Belediye Başkanı Fikri Uludağ, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ümit Ünal, bazı kurum müdürleri ile afet konutlarının hak sahipleri katıldı.

Törende il genelinde meydana gelen afetler nedeniyle yapımı tamamlanan Aybastı ilçesi Çakırlı Mahallesi, Gölköy ilçesi Sarıca Mahallesi, Ünye ilçesi Göbü Mahallesi ve Ünye ilçesi Yunus Emre Mahallesi olmak üzere 84 adet afet konutunun noter huzurunda kurası çekilerek, hak sahiplerine anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Vali Muammer Erol, afet konutlarının hak sahibi afetzedelere hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.