63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Pakistan Başbakanı Şerif ve Katar Başbakanı Al Sani görüştü

İslamabad, 7 Mayıs (Hibya)- Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Katar Başbakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman Al Sani ile yaptığı telefon görüşmesinde bölgesel gelişmeleri ele aldıklarını ve kalıcı barış ile istikrar için diplomatik çabalara destek konusunda ortak kararlılık mesajı verdiklerini açıkladı.

Pakistan Başbakanı Şerif ve Katar Başbakanı Al Sani görüştü
Paylaş:

Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman bin Casim Al Sani ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Şerif, görüşmeye ilişkin açıklama yaptı.

Şerif, görüşmede bölgedeki gelişmelerin kapsamlı şekilde ele alındığını belirterek, tarafların bölgede kalıcı barış ve istikrarın sağlanmasına yönelik tüm diplomatik çabalara destek konusunda mutabık kaldığını ifade etti.

Pakistan Başbakanı Şerif, görüşmenin samimi ve verimli geçtiğini aktarırken, Katar’ın diyalog ve diplomasi temelinde yürütülen girişimlere verdiği desteğin önemine dikkat çekti.

Başbakan Şerif, “Katar Emiri H.H. Şeyh Tamim bin Hamad Al Thani'ye, liderliği için ve Katar'ın, diyalog ve diplomasi yoluyla bölgesel barış ve istikrarı ilerletme yönündeki Pakistan'ın samimi çabalarına yönelik devam eden desteği için sevgili kardeşim adına şükranlarımı ilettim” ifadelerini kullandı.

 

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.