63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Pakistan Başbakanı Sharif’ten bomba saldırısına kınama

İslamabad, 24 Mayıs (Hibya)- Pakistan Başbakanı Shehbaz Sharif, Ketta yakınlarında meydana gelen bombalı saldırıyı kınadı.

Pakistan Başbakanı Sharif’ten bomba saldırısına kınama
Advert
Paylaş:

Pakistan Başbakanı Shehbaz Sharif, Chaman Phatak, Ketta yakınlarında meydana gelen bombalı saldırıya ilişkin açıklama yaptı.

Sharif, saldırıyı “iğrenç ve korkakça” olarak nitelendirerek, olayda masum sivillerin hayatını kaybettiğini ve çok sayıda kişinin yaralandığını belirtti.

Başbakan Sharif, bu tür terör eylemlerinin Pakistan halkının kararlılığını zayıflatamayacağını vurguladı ve terörizmin her türlüsüyle mücadeleye devam edeceklerini ifade etti.

Saldırıda hayatını kaybedenlerin ailelerine başsağlığı dileyen Sharif, yaralılara acil şifalar temennisinde bulundu.

Pakistan lideri ayrıca, ülkenin Belucistan bölgesiyle dayanışma içinde olduğunu söyledi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.