63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Plenkovic: Avrupa Demokrasi Kalkanı girişimini inceledik

Zagreb, 11 Haziran (Hibya)- Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Demokrasi, Adalet, Hukukun Üstünlüğü ve Tüketiciyi Koruma Komiseri Michael McGrath'tan bir mektup aldığını duyurdu.

Plenkovic: Avrupa Demokrasi Kalkanı girişimini inceledik
Paylaş:

Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, Avrupa Birliği (AB) Komisyonu Demokrasi, Adalet, Hukukun Üstünlüğü ve Tüketiciyi Koruma Komiseri Michael McGrath'tan bir mektup aldığını belirterek; Hukukun Üstünlüğü Raporu ile dezenformasyonla mücadeleyi amaçlayan Avrupa Demokrasi Kalkanı (EUDS) girişimini değerlendirdiklerini açıkladı.

Mektubun içeriğine ve üzerinde çalışılan stratejik dosyalara değinen Plenkovic, "Komisyon Demokrasi, Adalet, Hukukun Üstünlüğü ve Tüketiciyi Koruma Komiseri Michael McGrath ile Birleşik Krallık için hazırlanan son Hukukun Üstünlüğü Raporu'nu ve AB'deki demokratik toplumlerin direncini güçlendirmeyi ve dezenformasyonla mücadele etmeyi amaçlayan Avrupa Demokrasi Kalkanı (EUDS) girişimini inceledik." açıklamasını yaptı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.