63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Plenkovic: Sınır geçişleri anlaşması ulaşım bağlantılarını güçlendirecek

Zagreb, 8 Haziran (Hibya)- Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, Saraybosna ziyaretinde Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Borjana Kristo ile yaptığı görüşmede iki ülke arasındaki iş birliğini değerlendirdi.

Plenkovic: Sınır geçişleri anlaşması ulaşım bağlantılarını güçlendirecek
Paylaş:

Hırvatistan Başbakanı Andrej Plenkovic, Saraybosna ziyaretinde Bosna Hersek Bakanlar Konseyi Başkanı Borjana Kristo ile görüştü.

Plenkovic, imzalanan sınır geçişleri anlaşmasının Hırvatistan ile Bosna Hersek arasındaki ulaşım bağlantılarını güçlendireceğini belirterek, “Geçen yıl 4 milyar avroya ulaşan ticaret hacminin daha da gelişmesi için gerekli koşulları oluşturuyoruz” ifadelerini kullandı. Bosna Hersek’in Avrupa Birliği üyelik sürecine destek vermeyi sürdüreceklerini kaydeden Plenkovic, ülkedeki tüm kurucu halkların eşit temsil edilmesi gerektiğini vurguladı.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.