63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Popșoi: Moldova’nın AB üyeliği Avrupa’nın güvenliğini güçlendirecek

Kişinev, 16 Temmuz (Hibya)- Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi, Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi’nin (EESC) Avrupa Birliği (AB) genişlemesine ilişkin üst düzey oturumuna katıldı.

Popșoi: Moldova’nın AB üyeliği Avrupa’nın güvenliğini güçlendirecek
Advert
Paylaş:

Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi, EESC’nin AB genişlemesine ilişkin üst düzey oturumuna katıldı.

Popșoi, “AB genişlemesinin Avrupa’nın güvenliğini ve dayanıklılığını nasıl güçlendirdiğini ele almak üzere düzenlenen üst düzey oturuma katıldım.” ifadelerini kullandı.

Moldova’nın AB üyelik sürecinde kaydettiği ilerlemeyi aktardığını belirten Popșoi, “Moldova’nın AB’ye katılım sürecindeki ilerlemesini, Avrupa’nın güvenliğine katkımızı ve bu ortak yolculukta sivil toplumun vazgeçilmez rolünü vurguladım.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.