63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Popșoi: Sivil toplum Moldova’nın AB yolunda itici güç olmaya devam ediyor

Kişinev, 16 Temmuz (Hibya)- Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi, Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi (EESC) Başkanı Seamus Boland ile Moldova’nın Avrupa Birliği üyelik sürecini görüştü.

Popșoi: Sivil toplum Moldova’nın AB yolunda itici güç olmaya devam ediyor
Advert
Paylaş:

Moldova Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Mihai Popșoi, EESC Başkanı Seamus Boland ile görüşme gerçekleştirdi.

Popșoi, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, sivil toplumun Moldova’nın Avrupa Birliği yolunda itici bir güç olduğunu belirtti.

Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesinin desteğine değer verdiklerini ifade eden Popșoi, “Reformlar, liyakat ve ortak Avrupa değerleri temelinde üyelik sürecimizi ilerletme konusundaki kararlılığımızı sürdürüyoruz.” dedi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.