63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Portekiz Dışişleri Bakanı Rangel, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Al Saud ile görüştü

Lizbon, 14 Mart (Hibya) - Portekiz Dışişleri Bakanı Paulo Rangel, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al Saud ile bir telefon görüşmesi gerçekleştirdi.

Portekiz Dışişleri Bakanı Rangel, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Al Saud ile görüştü
Paylaş:

Portekiz Dışişleri Bakanı Rangel, Suudi Arabistan Dışişleri Bakanı Faisal bin Farhan Al Saud ile telefonla görüştü.

Görüşmede Rangel, İran’ın saldırılarını kınadığını yineleyerek Suudi Arabistan ile tam dayanışma içinde olduklarını belirtti.

Rangel ayrıca geri dönüş süreçlerinde sağlanan iş birliği için teşekkür ederken, taraflar bölgedeki çatışmanın mevcut durumunu ve diplomatik çözüm olasılıklarını değerlendirdi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.

Sıradaki Haber
Okumaya devam et Resmi Gazete başlıkları

Akışın sonuna geldiniz.