63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

Potlaç Anneler Günü Festivali Kadıköy’de kapılarını açtı

Kadıköy Belediyesi’nin kadın emeğini destekleme projesi kapsamında hayata geçirdiği Potlaç Kadın Kooperatifi tarafından düzenlenen “Potlaç Anneler Günü Festivali” başladı.

Potlaç Anneler Günü Festivali Kadıköy’de kapılarını açtı
Paylaş:

Feneryolu Atıksız Yaşam Pazarı’nda gerçekleştirilen etkinlik, Anneler Günü için hediye arayan ziyaretçileri el emeği ürünlerle buluşturuyor.

Festival kapsamında takılar, dekoratif objeler, örgü işleri ve el yapımı çantalar gibi farklı kategorilerde hazırlanan ürünler satışa sunuluyor.

Kadınların üretim süreçlerine katılımını ve dayanışmayı amaçlayan etkinlik, her gün 12.00 ile 19.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

Festival alanında bulunan Potlaç Kafe, ziyaretçilere yiyecek tüketimi ve dinlenme imkanı sağlıyor. Kadın emeği ürünlerin sergilendiği ve satışının yapıldığı bu organizasyon, 9 Mayıs Cumartesi gününe kadar Feneryolu Atıksız Yaşam Pazarı’nda devam edecek.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.