63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi
GÜNCEL

RTÜK’te Siber Zorbalığa Karşı Dayanıklılık ve Empati Odaklı Yaklaşım Çalıştayları başladı

Radyo ve Televizyon Üst Kurulu (RTÜK) tarafından düzenlenen Siber Zorbalığa Karşı Dayanıklılık ve Empati Odaklı Yaklaşım Çalıştayları'nın Ankara programının ilk günü, Üst Kurul Başkanı Mehmet Daniş’in açış konuşmasıyla gerçekleştirildi.

RTÜK’te Siber Zorbalığa Karşı Dayanıklılık ve Empati Odaklı Yaklaşım Çalıştayları başladı
Paylaş:

RTÜK tarafından düzenlenen Siber Zorbalığa Karşı Dayanıklılık ve Empati Odaklı Yaklaşım Çalıştayları, Batman ve Konya’da gerçekleştirilen programların ardından Ankara’da devam etti. Ankara programının ilk günü RTÜK’te gerçekleştirildi.

Çalıştayların, gençlerin dijital ortamlarda karşılaşabilecekleri risklere karşı bilinçlenmesini amaçladığı belirtilirken, empati, dayanıklılık ve dijital vatandaşlık becerilerinin güçlendirilmesinin hedeflendiği ifade edildi.

Ankara programının ilk günü, RTÜK Üst Kurul Başkanı Mehmet Daniş’in açış konuşmalarıyla başladı. Açılışta yapılan değerlendirmede Daniş, “Siber zorbalıkla mücadelede gençlerin bilinçlenmesi, empati ve dayanıklılık becerilerinin geliştirilmesi büyük önem taşıyor,”
ifadelerini kullandı.

Çalıştayların, farklı illerde sürdürülecek programlarla gençlere yönelik farkındalık ve bilinçlendirme faaliyetlerine katkı sunmaya devam edeceği bildirildi.

Hibya Haber Ajansı

Bu haber 63Urfahaber.com | Şanlıurfa'nın Haber Sitesi tarafından yayımlanmıştır. İzinsiz kopyalanamaz, alıntılarda kaynak gösterilmesi zorunludur.

GÜNCEL Haberleri

Yorumlar

Editoryal moderasyon aktif

Yorum Yaz

Yorumunuz incelendikten sonra yayın ilkelerimize uygun bulunması hâlinde yayınlanır. Hakaret, iftira ve reklam içeren ifadeler reddedilir.

adlı okura yanıt yazıyorsunuz.
0 / 2000

Bu içeriğe henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın.